Dansworkshops

In life, if you get the chance just dance!

Een Passie voor dansen, gezelligheid, je goed voelen & dat graag willen overdragen op anderen heeft mij doen besluiten om Salsa Dansworkshops te starten. Salsa brengt mensen bij elkaar, de muziek roept een vakantiegevoel op en tijdens de dansworkshop zult u ervaren hoe leuk Salsa dansen is.

De DANSWORKSHOP is met name gericht op entertainment & om een gezellige en feestelijke sfeer te creëren. De workshop is zeer laagdrempelig en de geleerde passen kunnen eenvoudig op elk soort feest in de praktijk worden toegepast. U zult versteld staan wat u na één dansworkshop al kan en hoe leuk het is, ook als u dat niet gelijk had verwacht. Salsa, Bachata & Merengue is geschikt voor alle leeftijden en iedereen kan het leren!

Indien u een teambuildingsdag, personeelsuitje, feest of ander evenement wilt organiseren, dan doet u er zeker goed aan om onze Salsa Dansworkshop eraan te koppelen. Gegarandeerd zal het een leuke middag en/of avond worden en iedereen zal op de dansvloer te vinden zijn. Er zijn veel creatieve mogelijkheden te bedenken, zoals combinatie- arrangementen met uw eigen aanbod. Denken in unieke mogelijkheden is één van de kwaliteiten waarover we beschikken. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, via vanesinmotion@gmail.com.

Salsa verbindt & dat is wat u wilt bereiken op zo’n dag!